Terapi / Meditation - Bevidst nærvær og Mindfulness

Meditation - Bevidst nærvær og Mindfulness

MEDITATION
At meditere betyder at blive fortrolig med.
Meditation er træning i at blive fortrolig med alt hvad der sker i vores indre.
Vi træner i at blive fortrolige med og kunne være med alle vores tanker, følelser, kropslige fornemmelser, erindringer og forestillingsbilleder.

Meditation er en enestående - og evidensbaseret - metode til at opleve og øge livsglæde og livskvalitet og skabe ro i krop og sind.

Meditations-træning i Bevidst nærvær er koncentreret mental-træning i at være bevidst til stede i nuet og at have nysgerrig, ikke dømmende og venlig opmærksomhed på alt hvad der er i vores indre - at være med den rene oplevelse af alt hvad vi oplever fra øjeblik til øjeblik.

Meditations-træning i Bevidst nærvær går ikke ud på at lære at være uden tanker - meditation er at øve sig i at blive opmærksom på hvordan det er sindets natur at tankerne vandrer - de kommer og går.
Vi træner i at kunne være med enhver tanke.

Meditations-træning i Bevidst nærvær går ikke ud på at lære at være uden bestemte følelser eller at finde hen til bestemte følelser - meditation er at træne i at kunne være med alle vores følelser.
Vi træner i at kunne være med enhver følelse.

Meditationstræning i Bevidst nærvær går ikke ud på at lære at være uden bestemte kropslige fornemmelser eller finde hen til bestemte kropslige fornemmelser - meditation er at øve sig i at kunne være være med alle slags kropslige fornemmelser.
Vi træner i at kunne være med enhver kropslig fornnemmelse - endog smerte.
Utallige forskningsbaserede undersøgelser viser at meditations-træning i bevidst nærvær er smertereducerende eks. ved kroniske smertelidelser og kræft-behandling.

Meditationstræning i Bevidst nærvær går ikke ud på at lære, at være uden bestemte erindringer eller forestillinger - meditation er at øve sig i at kunne rumme enhver erindring med tilhørende tanker, følelser og kropslige fornemmelser.
Vi træner i at kunne være med enhver erindring og ethvert forestillingsbillede.

Vi mennesker lider, når vi har en forestilling om, at noget skal være på en bestemt måde, og vi så oplever noget andet... 
Bevidst nærvær er at være med den rene oplevelse af det som faktisk er og sker i vores indre og ydre verden.

OG SÅ MÅ DU HUSKE...
at meditation er evidensbaseret OG oplevelsesbaseret.
Du kan ikke læse og forstå dig til effekten - du må meditere for at opleve effekt.
Jeg anbefaler indtrængende, at du lærer meditation af et menneske som selv mediterer og har solid/årelang erfaring med egen meditation såvel som kvalificeret uddannelse. 

Hvis du ønsker det, kan vi lade meditations-træning i Bevidst nærvær eller mindfulness være en del af din terapisession. 

 

Nyd livet her

Optimer dit udbytte af terapien
- slap af i krop og sjæl med wellness.
Jeg kan varmt anbefale, at du kombinerer nogle af dine terapi-sessioner med et indbydende, afslappende og afstressende ophold i Dronning Dorotheas Badstue. Når du går i terapi hos mig har du gratis adgang til Badstuen.
 
Dronning Dorotheas Badstuen er et af Danmarks dejligste wellnesscentre og ligger i forlængelse af Sct. Jørgens Gaard, hvor jeg har min praksis.
 
Læs mere om stedet på www.koldingkur.dk.
 
Lene Brøndum Madsen | CVR: 32222544 | Mercur Huset, Haderslevvej 36, 1. sal, 6000 Kolding  | info@leneikolding.dk