Angst / Flyskræk

Find ro i kroppen

 
Husk at være god ved dig selv. Lær at slappe af og find velværen i forkælelse og  wellness. Jeg har et samarbejde med Dronning Dorotheas Badstue  der ligger sammen med SlotssøBadet i Kolding. Her finder du alle former for varme bassiner, sauna med lysterapi og meget mere. 
 

Lær at flyve - kursus mod flyskræk

Kurset afholdes i samarbejde med pilot Henrik Bjørn Rasmussen.
Målet er at lære dig at deltage i flyveture - med ro i krop og sjæl.

Med min ekspertise som terapeut i forhold til angst og fobier - og panikken som kan brede sig ved tanken om en flyvetur - kombineret med Henriks viden om sikkerhed, teknik, vejrforhold og alt hvad der egentlig foregår i et cokpit når vi flyver, er det en rigtig god kombination, når vi vil eliminere flyskrækken.

Kurserne indeholder intensiv undervisning i angsthåndtering samt information om fly og teknik og med rig lejlighed til at stille spørgsmål.

Henrik har 20 års efaring som pilot og kaptajn. Læs mere om Henrik Bjørn Rasmussen her.

Tilmelding via mail til info@leneikolding.dk eller henrik@hbrflightconsult.dk

Max. 10 deltagere. Deltagergebyr kr. 2.800

Vi afholder også kurset for enkeltpersoner - ring eller skriv til os.

Der er flere grader af flyskræk. Nogen har flyskræk i en grad, så de får beroligende piller hos lægen eller tager en snaps og en øl for at være klar til at flyve. Andre tager af sted, men nyder ikke ferien, fordi det eneste de har i hovedet er, »jeg skal hjem igen, og så bliver de nødt til at flyve«. Og så er der dem, som lykkes med at flyve til for eksempel Venedig, men ikke kan komme hjem og i stedet må tage toget.

Flyskræk kan opdeles i to hovedgrupper. Dem som er bange for, at flyet falder ned, og de dør. Og dem som er mest bange for, hvordan de får det, når de flyver. Sidstnævnte gruppe har typisk klaustrofobi og panikangst, når de sætter sig ind i flyet. De får hjertebanken, høj puls, sveder og har kvalme og ryster. Det minder om et ildebefindende, og nogen ved ikke, hvad det er. Men de fysiske symptomer er afgørende for, at de ikke tager ud at flyve. Men det kan man med de rigtige teknikker lære at håndtere.

Alle som arbejder med angst og fobier ved, at det er et vigtigt element i behandlingen at man kan udsættes for det angstprovokerende for at øve sig i at være i situationen - i rolig tilstand. 

Lene Brøndum Madsen | CVR: 32222544 | Mercur Huset, Haderslevvej 36, 1. sal, 6000 Kolding  | info@leneikolding.dk